به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه آزاد قشم، سید محمد امین جعفری حسینی اظهار داشت: این دوره ها توسط سه مربی بانوی بومی و به صورت کاملا رایگان از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم به منظور حفظ و انتقال این هنر زیبا به هنرمندان و علاقمندان صنایع دستی، در حال برگزاری است.
وی هدف از برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی را دستیابی به منافع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نام برد و افزود: مؤثرترین عامل ایجاد و برقراری توسعه پایدار در جزیره قشم، انتقال میراث فرهنگی ملموس و ناملموس به نسل جدید و سعی در به روز رسانی آن است زیرا میراث به جا مانده از نیاکان ما نه تنها دارای ارزش هویتی و هنری است بلکه از نظر اقتصادی، آموزشی و اجتماعی نیز حائز اهمیت می باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: در دو دوره مقدماتي و پيشرفته گلابتون دوزی که در روستاي سهيلي برگزار شد، 40 بانوی هنرمند آموزش دیدند و این تعداد در روستای طبل به 47 تَن رسید.
جعفری در توضیح بیشتر عنوان کرد: در یک دوره کلاس پیشرفته گلابتون دوزی در روستای بُرکه خَلَف، 15 هنرآموز و در روستای رمچاه، 20 بانوی هنرمند آموزش دیدند.
وی از ادامه برگزاری این دوره ها در روستاهای کووه ای و لافت در هفته اخیر خبر داد و گفت: 20 هنرآموز در کلاس پیشرفته گلابتون دوزی در روستای کووه ای و 20 بانوی علاقمند نیز در کلاس مقدماتی این هنر دستی ارزشمند در روستای لافت مراحل آموزش را پشت سر خواهند گذاشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم در پایان از همکاری سه بانوی هنرمند قشمی برای آموزش این دوره ها به علاقمندان صنعت گلابتون دوزی جزیره تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود با ادامه این روند، صنایع دستی قشم بیش از پیش در کشور و جهان شناخته شده و سبد اقتصاد خانوارهای روستایی قشم را پربار کند.

پاسخ به : بستن پاسخ